عایق صوتی برای دیوار چیست؟ چرا باید از عایق صوتی دیوار استفاده کنیم؟ عایق صوتی برای دیوارها چه کمکی به ما می کند؟ اگر این روزها حس می کنید صدای همسایه دیوار به دیوار واقعا کلافه تان کرده، صدای بچه های شما همسایه ها را عاصی کرده، در خانه موسیقی تمرین می کنید یا حیوان خانگی دارید که صدایش مزاحم واحدین کناری است، می خواهید یک اتاق از خانه را به هر دلیلی عایق صوتی کنید تا صدا به بیرون درز نکند یا صدای بیرون به داخل نیاید باید از عایق های صوتی که برای همین منظور تولید شده اند استفاده کنید.
انواع عایق صوتی برای دیوار
دنیای عایق های صوتی انقدر گسترده و بزرگ است که هر کدام برای رفع یک مشکل مورد استفاده قرار می گیرند، برای کوتاه کردن بحث به صورت خلاصه و مفید به انواع عایق های صوتی برای دیوار اشاره می کنیم.
عایق های صوتی دیوار مشترک
این یکی از متداول ترین انواع عایق صداست که همانطور که از نامش مشخص است برای دیوارهای مشترک قابل استفاده است. عایق صوتی برای دیوار
عایق صوتی دیوار مشترک با فوم های عایق
روش دیگری که برای عایق کردن دیوار مشترک دو واحد آپارتمانی هست، کاربرد فوم های آکوستیک یا عایق است. این فوم ها از مواد عایق صدا یا فوم آکوستیک تشکیل شده و به شکل های متنوعی تولید می شوند. این فوم های عایق صوت با ظاهر ساده یا سه بعدی و برجسته عرضه می شوند. شما می توانید از رنگ و طرحی مناسب خانه خود برای عایق صوتی دیوار مشترک با همسایه استفاده کنید. عایق صوتی برای دیوار
عایق صوتی دیوار مشترک با دیوار آکوستیک
عایق صوتی دیوار مشترک با اجرای یک دیوار آکوستیک، یکی از اساسی ترین راه های جلوگیری از انتقال صداست. با این راهکار به طور کامل، دیوار مشترک را عایق صوت می کنید و تقریبا هیچ صدایی منتقل نمی شود. دیوار عایق صوت توسط شرکت ها و متخصصین این کار در عرض چند ساعت اجرا می شود.
دیوار عایق صوت با استفاده از پشم سنگ، پشم شیشه یا فوم آکوستیک ساخته می شود. این دیوار را از داخل با این متریال ها پر می کنند و از بیرون با فوم هایی می پوشانند. ظاهر دیوار آکوستیک شبیه یک دیوار معمولی است و کاملا صاف و هموار است.
مشاهده پست مشابه : تستر رنگ دیجیتال مدل EC500A